MENÜ
www.kecskemetiildiko.ewk.hu
Az esküvőd életed legmeghatározóbb eseménye

Esküvőszervezés lépésről-lépésre

 

Az esküvőszervező és a pár kapcsolata a szimpátián, a bizalmon és a gördülékeny együttműködésen alapszik. Az esküvőszervező legfontosabb feladata, hogy időt, stresszt és utánajárást vegyen le az ifjú párról, akiknek a feladatuk eztán csak az, hogy határozott döntéseket hozzanak és kiélvezzék a jegyesség minden percét.

Megkeresésetek után az első és legfontosabb lépés a személyes kapcsolat, melynek lényege, hogy Ti megismerjetek engem, én pedig megismerjelek Benneteket, álmaitokat, igényeiteket.
Következő lépés, hogy az első találkozásunkat követő három napon belül az általatok elképzelt esküvőre a megfelelő szolgáltatókat (helyszín, fotós, videós, cukrász, meghívó stb.) komplett ajánlás keretében referenciákkal mellékelve kiajánlom. Ezt az ajánlást természetesen a referenciákkal együtt haza vihetitek, böngészhetitek. Döntésetek után pedig a kiválasztott szolgáltatókat lefoglalom a Nagy Napotokra.

Következő lépésként a kiválasztott helyszínt megnézzük, és lekonkretizálunk mindent, köztük a díszítést is. (velünk tart a dekoros)

Az elkövetkezendő időkben, a nagy napig találkoztok a szolgáltattókkal  személyesen,ha erre bármi oknál fogva nincs igény,bármilyen változtatást,egyeztetést rajtam keresztül megtudtok tenni.

Következő lépések az esküvő előtt 2-2,5 héttel

-a vendégekszámának véglegesítése

-az esküvői forgatókönyv megírása

A közösen leírt,egyeztett forgatókönyvet aztán elküldöm a szolgáltatóknak,hogy ők is tudjak pontosan a teendőket percre-órára pontosan.

A Nagy Napot nektek csak élveznetek kell,a maga szerelmes,meghitt,ünnepélyes hangulatában,miközben én a háttérben mindenre ügyelek.


 

 

Asztali nézet